Image

Annonsering på internett

SIIT AS tilbyr rådgivning og andre tjenester for effektiv markedsføring på internett. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester som gir deg økt konkurransekraft. Se mulighetene du har på annonsering lenger ned i siden. 

Vårt fokus er hele tiden å skape resultater og lønnsomhet for deg som kunde. Det gjør vi gjennom måling, analyse og stadig forbedring

Google Display Network

Slik når du 90% av nettbrukerne. Google Display Network eller Googles innholdsnettverk består av 1.000 vis av nettsteder globalt og 100-vis i Norge, der du kan få vist tekst-, bilde- og videoannonser. På samme måte som for Google Adwords Søk, så er også Google Adwords Display priset basert på budgivning.
Image
Image

Facebook annonsering

På verdensbasis er det nå mer enn 500 millioner aktive brukere. Disse kan du og ditt firma nå! Webtech IT har kompetansen som hjelper deg til lønnsomhet.
Image

Google annonsering

Med Google AdWords når du de som aktivt søker etter produktet ditt. De fleste bedrifter opplever derfor at Google AdWords er den mest lønnsomme annonsekanalen på nett.
Image

LinkedIn annonsering

Med LinkedIn annonsering kan du nå mer enn 400.000 norske beslutnings-takere, segmentert på alder, kjønn, stillingskategori og nivå. Du kan til og med segmentere på virksomhet.
Image

YouTube annonsering

Youtube-annonsering gir muligheten til å formidle ønsket budskap på den sterkeste måten, nemlig ved hjelp av video. Kontakt oss i dag for å starte Youtube annonsering.

Hva er neste steg?

VI ER KLARE! La oss ta en prat.