Søkemotoroptimalisering

Image

Søkemotoroptimalisering

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten? SIIT AS har gode og solide kunnskap innen søkemotoroptimalisering av nettsider og butikker.

Søkemotoroptimalisering eller SEO som fagfolk sier

Søkemotoroptimalisering er et kunstverk som bidrar til å gjøre din bedrift mer synlig i søkemotorer som Google, yahoo, Bing, MSN osv – og forkortes gjerne SEO, etter sitt engelske navn Search Engine Optimization.

Vår Søkemotoroptimalisering ekspertise

SEO-analyse - SEO-rådgivning - Teknisk SEO - SEO-bistand i forbindelse med redesign og migrering av nettsteder og nettbutikker - Søkeordsanalyse - Konkurrentanalyse - Innholdsstrategi - SEO-kurs - SEO for nettsider og nettbutikker

Dette er hva vi kan gjøre for deg innen SEO

 Vi kan øke synligheten din på nett.
 Synlig på søkeord.
 Øker konverteringen av besøkende til betalende kunder.
 Redusere din markedsførings kostnader.

Image
Image

SEO fremgangsmåte

Image

Teknisk optimalisering

Søkemotorene må forstå og indeksere nettstedet ditt korrekt, for at du skal bli funnet. Vi gjør dette teknisk mulig, på alle typer nettlesere og enheter.
Image

Innholds optimalisering

Å skrive for nett handler om å møte forventningene til den som søker, si det enkelt og komme raskt til poenget. Dette liker leseren, og dermed også Google.
Image

Ekstern linkbygging

Å få omtale rundt ditt nettsted, i sosiale medier eller gjennom lenker i media vil påvirke hvordan du rangeres i søkeresultater. Eksterne faktorer arbeides derfor med utenfor eget domene.

Hva er neste steg?

VI ER KLARE! La oss ta en prat.