Cast it - Social Media Managment System

Med vårt nyutviklede Social Media Management System sparer du ufattelig mye tid på å poste nyheter og bilder på det 4 største sosiale medier ( Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn ) via vår portal. Dermed er det slutt på å logge seg inn og ut i alle de ulike sosiale medier for å legge ut en nyhet eller poste en kampanje. Cast it er et effektivt verktøy for linkbygging for søkemotoroptimalisering.
Image
Image

Er du synlig i sosiale medier?

Satt på spissen har det blitt slik i dag at om du ikke er tilstede på sosiale medier – eksisterer du omtrent ikke! Sosiale medier som Facebook, Twitter, Linkedin og Instragram blir stadig oftere tatt i bruk av bedrifter som ønsker å møte sine kunder, knytte kontakter og utveksle informasjon. 

Sosiale medier gjør det enklere å publisere i slike kanaler og kan nå mottakerne raskere enn å legge ut informasjon på bedriftens egne nettsteder. Brukere av sosiale medier er blitt mye mer kritisk i dag når det kommer til hva de ønsker å følge med på, desto viktigere er det at du som bedrift har utnyttet de visuelle mulighetene, samt har en god strategi på hva, når og hvordan du skal legge ut innhold.
Image

Facebook annonsering

På verdensbasis er det nå mer enn 500 millioner aktive brukere. Disse kan du og ditt firma nå! Webtech IT har kompetansen som hjelper deg til lønnsomhet.
Image

Google annonsering

Med Google AdWords når du de som aktivt søker etter produktet ditt. De fleste bedrifter opplever derfor at Google AdWords er den mest lønnsomme annonsekanalen på nett.
Image

LinkedIn annonsering

Med LinkedIn annonsering kan du nå mer enn 400.000 norske beslutnings-takere, segmentert på alder, kjønn, stillingskategori og nivå. Du kan til og med segmentere på virksomhet.
Image

YouTube annonsering

Youtube-annonsering gir muligheten til å formidle ønsket budskap på den sterkeste måten, nemlig ved hjelp av video. Kontakt oss i dag for å starte Youtube annonsering.

Hva er neste steg?

VI ER KLARE! La oss ta en prat.